1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Wij werken in tegenstelling tot andere muziek productie bedrijven of platenmaatschappijen met een “totaalconcept”.

Met een “totaalconcept” bedoelen wij eigenlijk het volgende:
Wij maken gebruik van een zeer moderne en professionele audio opnamestudio.
Met de allernieuwste apparatuur, de nieuwste sounds,  moderne technieken en instrumenten.
Wij zijn dan ook door onze jaren lange ervaring gespecialiseerd in alle mogelijkheden tot het maken van een top audio productie op maat en hoog niveau.  
Of het nu gaat om het maken van een single,
Of een hele album productie op topniveau.
Ons vaste team specialisten bestaande uit: componisten, producer, technicus, arrangeur, en een artiestencoach, maar ook ervaren studio muziekanten ontbreken niet in ons team.

Onze componisten schrijven één of meerdere nummers passend bij de artiest.
Daarna laten wij de artiest het gecomponeerde stuk of meerdere stukken inzingen in de opname recording studio.
Uiteraard gebeurt dit dan in overleg met de artiest, producer en onze artiestencoach.
Als alle stukken door de artiest zijn opgenomen gaan de producers en arrangeur aan de slag met het afwerken van de productie, mixen editten en masteren. om er uiteindelijk een productie op hoog niveau van te maken.
Intussen gaat de rest van ons team hard aan het werk om foto’s te maken en of te bewerken en het ontwerpen en realiseren van de layout van de hoes.
Als dan al het werk is gedaan is het tijd om het totaal product in de markt te gaan zetten door middel van het plannen van de release en release datum van het product en alles wat daar eventueel bij komt kijken.
Omdat wij het voordeel hebben met ons bedrijf alles onder één dak te hebben, brengen wij ook zelf de plaat op de markt via onze eigen uitgeverij en platenmaatschappij/label DSM Records.

Voor nog meer informatie over bijvoorbeeld het opnemen van een videoclip of videoproductie kijk dan op deze website bij DSM Records